dimecres, 15 d’octubre del 2008

Bandido's i cafès

Bandido's és el nom del restaurant Mexicà on ens va dur ahir a dinar el nostre estimat lider amb el seu monovolum. És a prop de l'oficina (hauria de dir magatzem, que és el que és) i pots fer-hi via.

Allà vaig trencar parcialment la meva dieta (taco, fajita i no sé què més), tot i que no crec que sigui pitjor que les pizzes que em foto de tant en tant. Em feia vergonya parlar en anglès amb els cambrers perquè tots eren mexicans i em va semblar que tractaven millor als que parlaven español, però no em vaig voler fer notar. Això sí, la carta només era en "US english". La part divertida del lloc és que estan fent una "election bean poll" i tenen dues ampolles amb la foto de l'Obama i d'en McCain per a que els clients posin una mongeta a l'ampolla de qui creguin que guanyarà. Com a peu de foto hi posava "Bandido's election bean poll". A mi em va fer gràcia perquè amb la meva ment perversa vaig interpretar que es tractava de dir qui guanyaria a l'elecció del "bandido". Interpretació possible, oi?

I parlant de dietes, com sabeu, un complement habitual de la meva és la cafeïna i, com també sabeu, aquest no és un país precisament conegut per la qualitat del seu cafè (mesurada segons els nostres estàndars, esclar). De moment, sobrevisc amb el "complimentary coffee" (Starbucks mild) que et pots servir a partir de les 7:00 am al "community center" on hi ha el meu apartament i després un parell de cafès més: un després d'aterrar, a la cafeteria (Dunkin Donuts regular coffee) i un altre després de dinar, al Starbucks que hi ha 3 edificis més enllà (tots interconnectats). Aquest últim és un "one shot espresso" bastant dolent, però he de dir que no és pitjor que el dels baretos "average" de casa nostra i rodalies i l'efecte al meu organisme és l'adient.

Apa, sigueu bonets.