diumenge, 19 d’octubre del 2008

North Carolina State Fair

Mmmm... que interessant és endinsar-se a l'Amèrica profunda! Avui tocava, com vaig dir, visita a la Nort Carolina State Fair. No és que sigui res gaire emocionant. Ve a ser com una fira de festa major de poble però en gran. Deixant de banda les atraccions per a grans i petits, les barraques de tir, les paradetes d'artesania i alguna altra cosa, crec que la gràcia consisteix en menjar. Tot és ple de parades de "hot dogs" (normals o "footlong"), cuixes de gall d'indi per a menjar com si fossis dels Flintstones, cacauets torrats, panotxes de blat de moro rostides, talls de pizza... Nosaltres ens hem dividit entre les cuixes (2) i els "hot dogs"(3, jo inclòs). Alguns hem afegit una panotxa al menú, com podeu veure en aquest autoretrat:


M'ha cridat l'atenció que en el país de les coses políticament correctes encara hi hagi coses com aquesta:

Sense comentaris.

El paio de les carreres de porcs tampoc era gaire políticament correcte: ha dit que es podia ensenyar a un porc a córrer en una setmana, però que amb la dona ja portava 39 anys (!).

Mireu-lo davant de la seva caravana "a la" F1:


I per acabar, el més esperat... els porcs corrent! La veritat és que m'ha decebut una mica perquè els porcs eren petitons:

De fet hi havia diverses curses: la de porquets, la de cabretes, la d'anecs, una altra de porquets...

Aquí teniu les cabres amb missatge subliminal inclòs:


Abans d'acomiadar-me, us he d'explicar que mentre estava escrivint, com que tinc un plugin al Firefox amb el temps que fa a Raleigh, m'ha sortit una alerta dient que aquesta nit glaçarà! Curiós perquè ara estem a 11º C i aquest matí m'he rostit la cara. Res, que deixaré posada la calefacció en auto no sigui que em quedi congelat.

Apa, sigueu bonets.