dilluns, 13 d’octubre del 2008

Un dia sencer als US

Bé, un dia més aquí. I ja en porto un de sencer als US.

No us feu il·lusions, no penso escriure cada dia, però avui teniu propina perque ha estat un dia intens.

Primer, intentar arribar al famós Building 305. La Maria (el meu GPS) no es coneix gaire bé la zona on HAL (necessiteu referències cinematogràfiques?) té el seu "xiringuito" (una zona boscosa impressionant!) i m'ha "deixat" al principi del carrer. Al primer rètol que he vist de HAL he girat a la dreta i m'he fotut en un Fitness Center. He preguntat a l'únic home que he vist (el jardiner) i no m'entenia. Em sembla que tenia menys "skills" d'anglès parlat que jo (per cert, ja he reclamat a la University de Cambridge les peles que em va costar l'examen perquè considero una estafa que m'hagin aprovat). Total que he intuit l'accent i li he preguntat si "hablaba español". Bingo! Era mexicà (quina vista, eh?) i no coneixia el B305, però m'ha indicat l'entrada principal a la zona de HAL que només era 10 metres més enllà. Seguint les indicacions dels rètols hi he arribat sense problemes, tot i que quan he vist l'edifici he pensat que no anava bé. Imagineu-vos una fàbrica amb magatzem, sense finestres, amb algunes oficines a dins... ja? Doncs es tracta d'una vella fàbrica i magatzem de PCs, d'abans que HAL es vengués el negoci a Levello (ostres, aquesta era complicada!). Total, que no veiem el sol fins que anem a dinar a la cafeteria (perfecte: tenen amanides, oli d'oliva, fruita...).

Després he conegut els meus companys a la reunió d'orientació. Prou bé. "Raro, raro", cap. El lider és un anglès emigrat, també tenim un australià originari de Singapur, un austriac, un alemany i un turc.

Abans de dinar ens han assignat cubicle. No és ben bé dilbertià, de fet és per a 4 però ens hi hem entaforat tots 5. "Team building", oi? Ah! I a la paret, un paper amb el nom, la nacionalitat i la bandera al costat. Em sembla que mai havia vist el meu nom al costat de la "rojigualda", a part del DNI, esclar. Per sort han trobat la constitucional. En fi, què hi farem.

Per la tarda, la primera reunió sèria i a currar. No entro en detalls.

I per acabar el dia fora de l'apartament, visita al súper. Uf! Si cada vegada que vaig a un súper nou ja em costa de trobar les coses, aquí, sense saber si realment hi són, encara és pitjor. Però vaja, hi trobat verdura, oli d'oliva (sense poder triar massa) i alguns productes "orgànics" (tots els altres deuen se de plàstic).

Ara he provat la rentadora i l'assecadora i em sembla que van prou bé. Encara me n'emportaré un joc cap a casa. Aprofito i us en poso unes fotos. Incloc, responent a una petició, una foto de la cuina de resistències i una de la famosa trituradora de l'aigüera. Com que em fa por, l'hi he donat un aire Mickey Mouse ;-)



Apa, que vaig a sopar. Sigueu bonets.