dimarts, 21 d’octubre del 2008

Flying Saucer

Abans d'entrar al tema al que fa referència el títol, deixeu-me que us parli del temps. Efectivament, durant la matinada de dilluns va glaçar i quan vaig anar a agafar el cotxe (fem "car sharing" i em tocava portar-lo) vaig estar una bona estona fins que l'aire calent de la calefacció em va permetre desfer la capeta de gel que hi havia al parabrises. No vull pensar com poden ser aquestes glaçades durant l'hivern. Durant tot el dia va fer fresqueta, però avui les temperatures han tornat a la normalitat i ara, quan tornava del Flying Saucer, s'estava d'allò més bé al carrer.

Dit això, ja us puc parlar del Flying Saucer (també conegut com a UFO o, a casa nostra, OVNI). Es tracta d'una cerveseria (http://www.beerknurd.com) on tenen infinitat (bé, no tantes) de cerveses, tan en ampolla com de barril. Una de les gràcies, per a dir-ho d'alguna manera és que organitzen una mena de "trivial" cada dimarts. L'altra, que si et fots 200 cerveses diferents et fan una plat commemoratiu que pengen a la paret. Ja us podeu imaginar que les parets són plenes de plats i això que van obrir l'any 2000 i només compten les primeres 3 cerveses que et fots cada dia. El nostre benvolgut líder ja en porta 35 i se'l meu molt il·lusionat en aconseguir l'objectiu.

Com a curiositat, el cotxe l'hem hagut de deixar a un aparcament de pagament. Això no és extrany, però la cosa extranya és el mètode de pagament:
La foto no és veu massa bé (limitacions del meu mòbil), però hi ha una ranura númerada (que correspon al número de plaça on has deixat el cotxe) on has de ficar-hi 3 dollars ben plegadets. Si no ho fas, se t'enduen el cotxe i has de pagar un mínim de 50 dollars. El meu líder va patir l'experiència amb el seu Ford Mustang (sí, un Mustang autèntic i realment impressionant!) i va haver de deixar anar 100 dollars.

Per cert, que he pogut desenganxar 2 etiquetes de les cerveses (jo només me n'he begut una. Hi ha premi per al primer que encerti quina) per al meu company que en fa col·lecció (els que coneixeu a l'Oriol, digueu-li que llegeixi això i que vagi fent boca). Aquí en teniu la prova documental:



Apa, sigueu bonets.